Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre.

Mässmediet

Hitta på sidan

 • En viktig mediekanal

  Varje år satsar svenska företag över 3 miljarder kronor på mässor och event. I en alltmer digitaliserad värld blir det personliga mötet allt viktigare.

  Alla fem sinnen på en gång
  Känn, titta, lukta, smaka och lyssna. Vilket annat medie kan stimulera alla dina fem sinnen vid ett och samma tillfälle?

  Alla samlas på samma plats
  Köpare, säljare och produkter finns på plats vid ett och samma tillfälle. En fantastisk möjlighet för exempelvis produktlanseringar. 

  Det personliga mötet allt viktigare
  I en alltmer digitaliserad värld så blir det personliga mötet än viktigare. Behovet av att träffas IRL är större än någonsin. 

 • Fairlink – skapar lönande och mätbara möten

  Ta chansen att spetsa till din mässa med experterna på Fairlink. De har över 25 års erfarenhet av mässmediet och delar gärna med sig av sina erfarenheter. För dig som planerar ert mässdeltagande erbjuder de en taktisk kurs. Du får lära dig hur du med hjälp av bland annat målsättningar och inbjudningar, kan nå ännu bättre resultat. Läs mer på Fairlinks webbplats www.fairlink.se/for-utstallare/

  De erbjuder även Kick off som passar dig som vill att monterpersonalen ska få ytterligare självförtroende i sin roll. Med självförtroende ökar antalet möten och kvaliteten på dem. Mer information finns på Fairlinks webbplats www.fairlink.se/for-utstallare/

  Vill du diskutera specialsydda lösningar eller veta mer, kontakta Ellen Källberg på Fairlink, Ellen.kallberg@fairlink.se eller 036-34 62 40.