Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre.

Teman på mässan 2018

Fordonsindustri, Innovation och Medtech. Det är tre av de teman som kommer att genomsyra seminarierna på S.E.E. 2018.

Programgruppen har jobbat intensivt för att få till en högkvalitativ och attraktiv mix, och även om alla punkter inte är klara än ser projektledaren Anders Rudestad mycket nöjd ut med resultatet så här långt.

- Det är alltid ett stort intresse för scenprogrammet, och särskilt när branschen befinner sig i så kraftig utveckling som den gör just nu. Därför känns det extra roligt att vi redan nu har säkrat ett antal riktigt spännande föreläsare bland annat från Scania, Bioservo, ScandiDos och RISE.

Förra gången S.E.E. genomfördes innehöll programmet 66 inslag som lockade närmare 1700 åhörare – konstruktörer, produktutvecklare och beslutsfattare inom elektronikbranschen.

- Det kom drygt 4 000 personer till mässan den gången, och att nästan hälften av dem valde att ta del av seminarierna visar hur viktigt scenprogrammet är för besökarupplevelsen, säger Anders Rudestad.

Intresset är stort för att ställa ut på S.E.E. 2018, Nordens största och viktigaste mötesplats för elektronikindustrin. Vill ditt företag också vara med och synas? Kontakta oss redan i dag för att boka in en bra monterplats!